День української писемності

9 листопада, у день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літописця,українська спільнота відзначала Свято української писемності та мови. З цієї нагоди в Чепільській ЗОШ було проведено ряд заходів під гаслом «Мова – коштовний скарб народу»: тематичні виставки плакатів і малюнків, інформаційні хвилинки, години спілкування «Мова і писемність у цікавих фактах», перегляд відеофільму «День писемності та мови», а також веселий концерт, під час якого учні виконали народні українськи пісні та танці.

В кінці свята учнів очікував приємний сюрприз - на обід у їдальни були справжній українській борщ зі сметанкою та смачні вареники з узаваром.

Проведені заходи ознайомилиу чнів з історією виникнення української писемності та мови; довели, що рідна мова – це духовна святиня;сприяли розвитку у дітей почуття національної гідності, а також вихованню любові до національних традицій, народної мудрості, до краси і гармонії рідного слова./Files/images/aktsya_proti_nasilstva/IMG_8965.jpg /Files/images/aktsya_proti_nasilstva/IMG_8919.jpg /Files/images/aktsya_proti_nasilstva/IMG_8910.jpg /Files/images/aktsya_proti_nasilstva/IMG_8979.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0